Yurtdışına Beyin Göçü

12 Haziran 2016 —

Bu bir çok sektörde çalışanlar arasında çokça yurtdışında çalışma konusunun konuşulur olduğunu duydum son dönemlerde. Bu konular  fazlaca medya da ve sosyal medyada da konu olmaya başladığını görünce bu konuyu kısaca kaleme almak gerektiğini gördüm.

Bu bir çok sektörde çalışanlar arasında çokça yurtdışında çalışma konusunun konuşulur olduğunu duydum son dönemlerde. Bu konular  fazlaca medya da ve sosyal medyada da konu olmaya başladığını görünce bu konuyu kısaca kaleme almak gerektiğini gördüm. Zaten son dönemde Schengen Vizesi’nin kalma durumu herkesi heyecanlandırmıştı, ama bu heyecan çok sürmedi hepimizde

Cüneyt Özdemir 5N 1K programı için Silikon Vadisi’ne yaptığı yolculuğun bu aralar çok konuşulduğu ve çok cesaret verdiğini gördük. Bizim de geçen Yurtdışında iş bulmak için internetten nasıl yararlanabiliriz? konusunun ne kadar yerinde olduğunu tekrar görmüş olduk. Cüneyt Özdemir de konun ne kadar ilgi çekiçi ve güncel bir konu olduğunu görmüş olacak ki  bu konuyu 1 Bölüm işleyecekken konuyu 2 Bölüm de işledi. Sanırım 5 Bölüm daha da yapsa ilgi azalmaz aksine daha da çok ilgi çeker.

Silikon Vadisi’nin kalbine yolculuk bölümlerini aşağıda izleyebilirsiniz.

Silikon Vadisi’nin Kalbine Yolculuk -1.BÖLÜM-

Silikon Vadisi’nin Kalbine Yolculuk -2.BÖLÜM-

Bakalım Cüneyt Özdemir Amerika yolculuğundan sonra da Avrupa’nın merkezi Berlin’e de bir yolculuk yapıp burdaki gençleri daha da heyecanlandıracak mı?

Bu yazıyı kaleme aldığımız sırada bir de İnternet Sektöründen tanıdığımız Umut Gökbayrak, Yurtdışına beyin göçü ile ilgili bir yazıyı kaleme almış. Umut Gökbayrak’ da kendi sektöründeki durumu el almış. Anladığım kadarı ile bu konu daha yeni yeni Trend Topic olmaya başlıyor.

Etiketler
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x