CV’ye Yazılacak Sosyal Aktiviteler

20 July 2017 —

CV hazırlamak oldukça dikkat edilmesi gereken ve püf noktalara özen gösterilmesi gereken bir faaliyettir. CV hazırlarken dikkat edeceğiniz farklı noktalar yer alır iken bu noktalardan biri de yazacağınız sosyal aktivitelerdir. İş verenler tarafından iş becerileriniz ve tecrübeleriniz kadar sosyal faaliyetlerinizde önemsenmekte ve eleman seçiminde büyük rol oynamaktadır. Peki CV’ye yazılacak sosyal aktiviteler nelerdir? Nasıl yazılmalıdır? Önemli: CV hazırlarken yapmadığınız bir aktiviteyi yapmış gibi yazmayın. Elbet bir gün karşınıza çıkacak ve sizi zor durumda bırakacaktır. Aşağıdaki aktivitelerden birini veya birden fazlasını yapıyorsanız CV’nize yazmalı, yapmıyorsanız ilgilenmelisiniz. Çünkü işe alımlarda bu aktiviteler etkili oluyor. Yoga Yoga, iş verenlerin en sevdiği aktivitelerden biridir. Çünkü sürekli olarak yoga yapmak konsantrasyon sağlar, zihni açar, bedeni dinlendirir ve sakin olmanızı sağlar. Bir iş veren tarafından çalışanın sürekli olarak bu şekilde olması vazgeçilmez bir özelliktir. Macera Sporları Macera sporları ile ilgilenmeniz iş verenlere sizin risk almayı sevdiğinizi, disiplinli olduğunuzu ve korkak hareketlerden kaçtığınızı gösterecektir. Özellikle yüksekten atlama, paraşüt ile atlama ve dağ sporları başlıca macera sporları arasında yer almaktadır. Video Prodüksiyon Günümüz teknolojisinde sosyal medya büyük önem arz ediyor. Tüm şirketler sosyal medya içerisinde iyi veya kötü olarak yer alır iken video prodüksiyon ile uğraşmanız sosyal medya için sizi daha aktif kılacak ve tercih edilmenizi sağlayacaktır. Bireysel ve Takım […]

CV hazırlamak oldukça dikkat edilmesi gereken ve püf noktalara özen gösterilmesi gereken bir faaliyettir. CV hazırlarken dikkat edeceğiniz farklı noktalar yer alır iken bu noktalardan biri de yazacağınız sosyal aktivitelerdir. İş verenler tarafından iş becerileriniz ve tecrübeleriniz kadar sosyal faaliyetlerinizde önemsenmekte ve eleman seçiminde büyük rol oynamaktadır. Peki CV’ye yazılacak sosyal aktiviteler nelerdir? Nasıl yazılmalıdır?

Önemli: CV hazırlarken yapmadığınız bir aktiviteyi yapmış gibi yazmayın. Elbet bir gün karşınıza çıkacak ve sizi zor durumda bırakacaktır. Aşağıdaki aktivitelerden birini veya birden fazlasını yapıyorsanız CV’nize yazmalı, yapmıyorsanız ilgilenmelisiniz. Çünkü işe alımlarda bu aktiviteler etkili oluyor.

Yoga

Yoga, iş verenlerin en sevdiği aktivitelerden biridir. Çünkü sürekli olarak yoga yapmak konsantrasyon sağlar, zihni açar, bedeni dinlendirir ve sakin olmanızı sağlar. Bir iş veren tarafından çalışanın sürekli olarak bu şekilde olması vazgeçilmez bir özelliktir.

Macera Sporları

Macera sporları ile ilgilenmeniz iş verenlere sizin risk almayı sevdiğinizi, disiplinli olduğunuzu ve korkak hareketlerden kaçtığınızı gösterecektir. Özellikle yüksekten atlama, paraşüt ile atlama ve dağ sporları başlıca macera sporları arasında yer almaktadır.

Video Prodüksiyon

Günümüz teknolojisinde sosyal medya büyük önem arz ediyor. Tüm şirketler sosyal medya içerisinde iyi veya kötü olarak yer alır iken video prodüksiyon ile uğraşmanız sosyal medya için sizi daha aktif kılacak ve tercih edilmenizi sağlayacaktır.

Bireysel ve Takım Sporları

CV’de olması gereken en önemli aktivite bireysel veya takım olarak katılacağınız spor dallarıdır. Futbol, basketbol, voleybol veya diğer spor dallarında amatör veya profesyonel olarak yer aldı iseniz buna CV’nizde muhakkak yer vermelisiniz. Bu spor dalları ekip çalışmasına yatkın olduğunuzu ve ekip çalışmasını ne kadar sevdiğinizi gösterir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
En İyi Ön Yazı Örnekleri

En İyi Ön Yazı ÖrnekleriHakan Aykol | 21 August

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x