CV ye Diploma ve Sertifika ek olarak eklenir mi

6 July 2017 —

İş hayatına atılacak herkesin ilk olarak CV ile tanışması gerekiyor. İş başvurularının vazgeçilmezi olan CV’ler artık tüm iş verenler tarafından önden istenmekte ve incelenerek olumlu adaylar görüşmelere çağrılmaktadır. Peki iyi bir CV nasıl hazırlanır? Diploma ve sertifika CV’ye eklenir mi? Birlikte en çok sorulan bu soruların cevaplarına göz atalım. İyi Bir CV Nasıl Hazırlanır? CV, hayat hikayesini yazabileceğiniz bir belge değildir. Tam aksine ne kadar kısa ve öz olur ise o kadar etkili olacaktır. Bu yüzden gereksiz bilgilere yer vermemelisiniz. CV’de fotoğrafa yer vermelisiniz. Fotoğraf iş başvurusunu inceleyen kişilere karşı ilk izlenimi sunmaktadır. Nasıl bir fotoğraf eklemeniz gerektiği konusunda bilgi için CV hazırlarken resim gerekli mi? konumuza göz atmalısınız. CV hazırlama konusunda daha detaylı bilgi almak ve CV’nizi profesyonel bir hale getirmek için CV’nizi Dikkat Çekici Hale Getirmenin 6 Yolu yazımızı okumalısınız. CV’ye Diploma ve Sertifika Eklenir Mi? CV hazırlarken en önemli adımlardan biri de daha önce katıldığınız seminerleri belirteceğimiz bölümdür. Bu bölüm özellikle işiniz veya başvurduğunuz konum ile ilgili daha önce aldığınız bir sertifika var ise sizi rakiplerinizin bir adım önüne geçirecektir. Bu yüzden CV hazırlarken gerek mezun olduğunuz bölüme ait diploma, gerekse de almış olduğunuz sertifikaların eklenmesi güç katacaktır. CVlogin ile CV Hazırlarken Diploma ve Sertifika Ekleme Gerek içerik olarak, gerekse […]

İş hayatına atılacak herkesin ilk olarak CV ile tanışması gerekiyor. İş başvurularının vazgeçilmezi olan CV’ler artık tüm iş verenler tarafından önden istenmekte ve incelenerek olumlu adaylar görüşmelere çağrılmaktadır. Peki iyi bir CV nasıl hazırlanır? Diploma ve sertifika CV’ye eklenir mi? Birlikte en çok sorulan bu soruların cevaplarına göz atalım.

İyi Bir CV Nasıl Hazırlanır?

CV, hayat hikayesini yazabileceğiniz bir belge değildir. Tam aksine ne kadar kısa ve öz olur ise o kadar etkili olacaktır. Bu yüzden gereksiz bilgilere yer vermemelisiniz.

CV’de fotoğrafa yer vermelisiniz. Fotoğraf iş başvurusunu inceleyen kişilere karşı ilk izlenimi sunmaktadır. Nasıl bir fotoğraf eklemeniz gerektiği konusunda bilgi için CV hazırlarken resim gerekli mi? konumuza göz atmalısınız.

CV hazırlama konusunda daha detaylı bilgi almak ve CV’nizi profesyonel bir hale getirmek için CV’nizi Dikkat Çekici Hale Getirmenin 6 Yolu yazımızı okumalısınız.

CV’ye Diploma ve Sertifika Eklenir Mi?

CV hazırlarken en önemli adımlardan biri de daha önce katıldığınız seminerleri belirteceğimiz bölümdür. Bu bölüm özellikle işiniz veya başvurduğunuz konum ile ilgili daha önce aldığınız bir sertifika var ise sizi rakiplerinizin bir adım önüne geçirecektir. Bu yüzden CV hazırlarken gerek mezun olduğunuz bölüme ait diploma, gerekse de almış olduğunuz sertifikaların eklenmesi güç katacaktır.

CVlogin ile CV Hazırlarken Diploma ve Sertifika Ekleme

Gerek içerik olarak, gerekse de tasarım olarak üst düzey bir CV hazırlamanıza yardımcı olan CVlogin ile hazırladığınız CV’ye ek olarak diploma ve sertifikalarınızı kolaylık ile ekleyebilirsiniz. CVlogin ile CV hazırlarken diploma ve sertifika eklemek için yapmanız gereken tek şey üst panelde yer alan ” Add File ” butonuna basmak ve dosyayı eklemektir. CVlogin sizin için dosyanızı boyutlandıracak ve ek dosyasına ekleyecektir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Job Resources

Job ResourcesBerna Ak | 8 September

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x