Avrupa’nın İş Arama Portalları Hangileri

15 August 2017 —

Yurt dışında iş bulmanızda yardımcı olacak siteler vardır. Avrupa’nın en iyi iş arama portallarını sizler için listeledik. linkedin.com Avrupa’da iş bulmak için beklide en iyi kaynak linkedin. Her sektörden tüm şirketlere, şirket yetkililerine ve iş ilanlarına buradan kolayca ulaşabilirsiniz. https://www.xing.com/ Bu sitede linkedin.com sitesine benzer bir iş bulma portalıdır. monster.com Bu web sayfasında iş aradığınız ülkeyi seçiyorsunuz ve o ülke içerisindeki ilanları size sıralıyor. Kısacası bu site size ülke seçeneği sunmakta. https://www.theladders.com/ Burada fazlasıyla iş ilanı bulmanız mümkün. Yılda ortalama 3 milyon iş ilanı eklenen bu site 2003 yılında kurulmuştur. http://www.simplyhired.com/ Burada sadece iş ilanları değil maaşlar hakkında da bilgiler yer almakta. Hem iş ilanlarını inceleyip başvurabilir hemde ücretlere göz atabilirsiniz. https://www.crossover.com Crossover ile kolayca iş bulabilirsiniz. Bu portal iş bulmanın yanında yeteneklerinizi ortaya çıkarmayı ve işinizi geliştirmeyi hedeflemektedir. Birçok açıdan faydalanabileceğiniz bir site. http://www.jobs.ie/ Bu sayfada sadece iş bulmakla kalmayacak kendinizi geliştirmek için açılan kurslara kolayca katılma şansı yakalayacaksınız. İş ilanları ve kursları ile sizlere hizmet sağlayan bir sitedir.  mediabistro.com journalismjobs.com Bu iki portal ise medya sektöründe iş arayanların kesinlikle bakması gereken bir portaldır. Medya sektörü için birçok ilan bulabilirsiniz. http://www.adecco.com/ http://www.randstad.com/ Adecco ve randstad ise İK Danışmanlık şirketleridir. Buralara da başvurarak danışmanlık şirketinin sizlere uygun iş bulmalarını sağlayabilirsiniz. www.proz.com […]

Yurt dışında iş bulmanızda yardımcı olacak siteler vardır. Avrupa’nın en iyi iş arama portallarını sizler için listeledik.

linkedin.com

Avrupa’da iş bulmak için beklide en iyi kaynak linkedin. Her sektörden tüm şirketlere, şirket yetkililerine ve iş ilanlarına buradan kolayca ulaşabilirsiniz.

https://www.xing.com/

Bu sitede linkedin.com sitesine benzer bir iş bulma portalıdır.

monster.com

Bu web sayfasında iş aradığınız ülkeyi seçiyorsunuz ve o ülke içerisindeki ilanları size sıralıyor. Kısacası bu site size ülke seçeneği sunmakta.

https://www.theladders.com/

Burada fazlasıyla iş ilanı bulmanız mümkün. Yılda ortalama 3 milyon iş ilanı eklenen bu site 2003 yılında kurulmuştur.

http://www.simplyhired.com/

Burada sadece iş ilanları değil maaşlar hakkında da bilgiler yer almakta. Hem iş ilanlarını inceleyip başvurabilir hemde ücretlere göz atabilirsiniz.

https://www.crossover.com

Crossover ile kolayca iş bulabilirsiniz. Bu portal iş bulmanın yanında yeteneklerinizi ortaya çıkarmayı ve işinizi geliştirmeyi hedeflemektedir. Birçok açıdan faydalanabileceğiniz bir site.

http://www.jobs.ie/

Bu sayfada sadece iş bulmakla kalmayacak kendinizi geliştirmek için açılan kurslara kolayca katılma şansı yakalayacaksınız. İş ilanları ve kursları ile sizlere hizmet sağlayan bir sitedir.

 mediabistro.com

journalismjobs.com

Bu iki portal ise medya sektöründe iş arayanların kesinlikle bakması gereken bir portaldır. Medya sektörü için birçok ilan bulabilirsiniz.

http://www.adecco.com/

http://www.randstad.com/

Adecco ve randstad ise İK Danışmanlık şirketleridir. Buralara da başvurarak danışmanlık şirketinin sizlere uygun iş bulmalarını sağlayabilirsiniz.

www.proz.com

translatorscafe.com

Bu web sayfalarında ise çevirmenlik iş ilanları mevcuttur. Çevirmenlik işi yapan kişiler bu sayfalardan kolayca iş bulabilirler.

https://www.upwork.com

https://www.freelancer.com

http://www.freelance.com/

Bu web sayfalarında ise freelance çalışanlar için birçok iş ilanı mevcuttur. Kendinize uygun birçok iş ilanı bulabilir ve başvurabilirsiniz.

Avrupa’da iş arayanlar bu sitelerden iş ilanlarına kolayca ulaşabilirler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Social Media Marketing Resume

Social Media Marketing ResumeBerna Ak | 6 November

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x