Amerika’nın İş Arama Portalları Hangileri?

15 August 2017 —

Amerika’da iş arayanlar için, internetten kolayca iş bulmalarını sağlayacak iş arama portallarını sizler için derledik. Bu sitelerden kolayca iş ilanlarını inceleyebilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz. http://www.careerbuilder.com/ Bu sitede CV’nizi hazırlayıp kendinize uygun iş için arama yapabilir ve başvurabilirsiniz. https://www.usajobs.gov/ Profilinize uygun iş bulabilirsiniz ayrıca Amerika Federal Hükümetin iş ilanlarına buradan ulaşabilir uygun olup olmadığınızı kontrol edebilir ve uygun şartlarda başvuru yapabilirsiniz. http://www.linkup.com/ Bu sayfada diğer iş arama portallarına alternatif olarak iş ilanlarının yer aldığı bir sitedir. https://www.jobcase.com/ Bu sayfada iş ilanlarını inceleyebilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca iş ilanları için ve şirketler için yapılan yorumlarla daha doğru seçimler yapabilirsiniz. Bu sitedeki üye topluluktan her türlü fikir alışverişi yapabilir ve tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. http://www.simplyhired.com/ İş ilanları yer alan bu sitede ayrıca Amerika’da verilen maaşlar hakkında da bilgi alabilirsiniz. İş ilanına başvurmadan önce ücretlerle ilgili fikir sahibi olmuş olursunuz. Teknik işler için ilan arama yapacaksanız dice.com sayfasını incelemelisiniz. Amerika’da teknik ve IT işler için iş ilanlarının yer aldığı bir sitedir. Craigslist  adlı forumda ise hem basit işler için iş ilanları yer almakta hem de konut, kişisel ürünler ve hizmet ilanları bulunmaktadır. Bu forumda özgeçmiş ve tartışma bölümleri de yer almaktadır. monster.com ise daha çok mühendislik gibi statülü iş ilanlarının yer aldığı bir sitedir. Eğer Amerika’da […]

Amerika’da iş arayanlar için, internetten kolayca iş bulmalarını sağlayacak iş arama portallarını sizler için derledik. Bu sitelerden kolayca iş ilanlarını inceleyebilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

http://www.careerbuilder.com/

Bu sitede CV’nizi hazırlayıp kendinize uygun iş için arama yapabilir ve başvurabilirsiniz.

https://www.usajobs.gov/

Profilinize uygun iş bulabilirsiniz ayrıca Amerika Federal Hükümetin iş ilanlarına buradan ulaşabilir uygun olup olmadığınızı kontrol edebilir ve uygun şartlarda başvuru yapabilirsiniz.

http://www.linkup.com/

Bu sayfada diğer iş arama portallarına alternatif olarak iş ilanlarının yer aldığı bir sitedir.

https://www.jobcase.com/

Bu sayfada iş ilanlarını inceleyebilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca iş ilanları için ve şirketler için yapılan yorumlarla daha doğru seçimler yapabilirsiniz. Bu sitedeki üye topluluktan her türlü fikir alışverişi yapabilir ve tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

http://www.simplyhired.com/

İş ilanları yer alan bu sitede ayrıca Amerika’da verilen maaşlar hakkında da bilgi alabilirsiniz. İş ilanına başvurmadan önce ücretlerle ilgili fikir sahibi olmuş olursunuz.

Teknik işler için ilan arama yapacaksanız dice.com sayfasını incelemelisiniz. Amerika’da teknik ve IT işler için iş ilanlarının yer aldığı bir sitedir.

Craigslist  adlı forumda ise hem basit işler için iş ilanları yer almakta hem de konut, kişisel ürünler ve hizmet ilanları bulunmaktadır. Bu forumda özgeçmiş ve tartışma bölümleri de yer almaktadır.

monster.com ise daha çok mühendislik gibi statülü iş ilanlarının yer aldığı bir sitedir. Eğer Amerika’da bir mühendis iseniz bu siteden kolayca iş bulabilirsiniz.

www.usailan.com bu site ile ilgili söylenecek en doğru şey aslında Amerika’daki Türklerin iş arama sitesidir. Amerika’da iş arayanlar bu siteden iş ilanlarını inceleyebilir. Üye kişilerle iletişime geçebilir soru sorabilir, fikir alışverişinde bulunabilirler. Sitenin ayrıca blog sayfası vardır.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İşsizlik Maaşı Şartları

İşsizlik Maaşı ŞartlarıHakan Aykol | 23 July

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x